Bevestiging: Honor V9 wordt 21 februari aangekondigd

Het Chinese dochtermerk van Huawei; Honor, zal op 21 februari haar nieuwe Honor V9 gaan presenteren. Deze smartphone zal voorzien zijn van een dual-camera en nog meer interessante specificaties.

Honor V9 aankondiging

De aankondiging van de Honor V9 zal plaatsvinden op 21 februari. Honor heeft hiervoor een uitnodiging de deur uitgedaan. Dit betekent dat het toestel voor het Mobile World Congress gepresenteerd zal worden op een eigen event. Honor is zover bekend zelf ook niet aanwezig op het MWC.

Honor V9 aankondiging

Eerder dook de Honor V9 al op bij keuringsinstantie TENAA. Daardoor zijn ook al een aantal specificaties van het nieuwe toestel bekend. Zo zal de V9 beschikken over een 5,7 inch Quad-HD display. De Honor V9 wordt verder voorzien van een dual-camera met een 12MP sensor en een 2MP sensor. De camera aan de voorkant telt 8 megapixel. Verder wordt een riante accu van 3900 mAh verwacht en draait de smartphone met een 2,4 GHz octa-core processor en op Android 7.0 Nougat.

Honor V9

De voorloper van de V9, de Honor V8, werd door de fabrikant niet naar Europa gebracht. De telefoon verscheen enkel in China. De kans dat de V9 wel naar Europa en dus naar Nederland komt, lijkt ons dus vrij klein. Maar wie weet, heeft Honor nu een ander plan met de nieuwe smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel