BitTorrent Sync 1.4 voor Android uitgebracht

BitTorrent Sync heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie van de dienst. Met de nieuwe versie van BitTorrent Sync 1.4 zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder de mogelijkheid om content te delen met anderen.

BitTorrent Sync 1.4 is uitgebracht in de Google Play Store. Met BitTorrent Sync kan je bestanden en mappen synchroniseren tussen zelfgekozen apparaten, zonder dat er een externe partij, zoals een online-opslagdienst als Box, Dropbox of Google Drive, hier bij komt kijken. Bestanden worden opgeslagen op een eigen gekozen apparaat in je eigen netwerk.

bittorrent sync

In BitTorrent Sync 1.4 is de beveiliging verbeterd waarbij eventueel een goedkeuringsproces doorlopen kan worden. Daarnaast is de back-up functionaliteit in BitTorrent Sync verbeterd en kunnen nu alle mappen gebackupt worden vanaf je Android-toestel.

Vanaf nu is het ook mogelijk om bestanden te delen met andere mensen, zonder het gebruik van cloud-0pslagdiensten. Bestanden kunnen middels een beveiligde HTTPS-verbinding uitgewisseld worden, maar ook via e-mail of middels een QR-code. In BitTorrent Sync 1.4 zijn verder diverse optimalisaties en verbeteringen doorgevoerd, waardoor het de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie weer ten goede komt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel