Vandaag in Black Friday aanbieding: Chromecast, Motorola One, Gear S3 en meer

In aanloop naar Black Friday hebben verschillende winkels de hele week al aanbiedingen. Vandaag zien we dat ook, want er wordt meer met verschillende producten zoals tablet, smartwatch en smartphone gestunt. 

Black Friday op woensdag

De Black Friday-gekte lijkt toch wel echt overgeslagen te zijn op Nederland. Natuurlijk omdat we gevoelig zijn voor aanbiedingen, en de kortingen met regelmaat écht interessant zijn.

We hebben alle Black Friday deals van 2018 in dit artikel gebundeld. We hebben hieronder een selectie gemaakt met interessante deals die alleen vandaag geldig zijn.

Motorola One

Motorola One

Vandaag kun je de Motorola One, de nieuwste smartphone van het bedrijf, voor 219 euro aanschaffen bij MediaMarkt. Het is een betaalbaar, stijlvol toestel welke vrijwel van alle gemakken voorzien is.

Chromecast (3e generatie)

De nieuwste generatie Chromecast heeft verbeterde connectiviteit en een iets ander design. Verder is de Chromecast helemaal gelijk aan de eerdere versies. De 2018-versie, ofwel de 3e generatie kun je vandaag voor 29 euro bestellen bij Bol.com.

Samsung Gear S3 Frontier

Gear S3 smartwatch

De Samsung Gear S3 smartwatch is vandaag ook afgeprijsd. De stijlvolle smartwatch is voorzien van verschillende mogelijkheden, waarbij hij je ook laat zien hoe je er voor staat met het sporten. Dankzij het Tizen besturingssysteem kun je verschillende apps op het horloge installeren, waaronder Buienradar, Nu.nl en andere content. Alleen vandaag te bestellen voor 199 euro bij MediaMarkt.

Zoals gezegd zijn er nog veel meer aanbiedingen. Deze hebben we voor je verzameld in ons Black Friday artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel