Albert Heijn stunt tijdens Black Friday met Google Home Mini voor €39

Supermarktketen Albert Heijn is één van de verkooppunten van de Google Home en Home Mini. Met Black Friday in het vooruitzicht, stunt de supermarkt met de Google Home Mini voor 39 euro, of zelfs nog voor minder. We zetten de details voor je op een rij.

Google Home Mini bij Albert Heijn

Sinds oktober is het voor ons mogelijk om de slimme assistent van Google in Nederland te kopen. Hiervoor moesten we uitwijken naar Duitsland of een ander land. Albert Heijn stunt eind deze week met de Google Home Mini. De supermarkt is één van de verkooppunten voor de gadget van Google. Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika en zorgt voor extra voordeeltjes op producten.

Albert Heijn aanbieding Google Home Mini

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 kun je de Google Home Mini met extra korting aanschaffen bij Albert Heijn. De adviesprijs bedraagt 59,00 euro, maar dankzij Black Friday daalt de prijs naar 39,00 euro. Wanneer je nog eens 250 Air Miles inlevert, neem je de Home Mini mee voor 34,00 euro. Zover bekend is alleen de wit-grijze kleur in de aanbieding. Daarbij benadrukt Albert Heijn dat op echt op is. Misschien dan toch maar voor de deur liggen.

Mocht je geen tijd of zin hebben om naar de supermarkt te gaan, dan kun je de Google Home Mini ook aanschaffen bij de volgende verkooppunten; Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Overigens, bij Bol.com kun je hem nu ook voor 39 euro aanschaffen!

Update 21/11: Albert Heijn laat weten de prijs verder te verlagen, nadat bijvoorbeeld MediaMarkt hem al voor 29 euro aan heeft geboden. De Google Home Mini zal bij Albert Heijn vanaf vrijdag voor 29,00 euro aangeboden worden. Met 250 airmiles betaal je nog 24,00 euro!

Update 23/11: Vanwege Black Friday is de Google Home Mini bij Bol.com nu ook 29 euro! Klik hier voor de deal.

Lees ook: Black Friday 2018: de beste deals en aanbiedingen

Lees ook

Reageer op dit artikel