Praat met DroidApp via de Google Assistent

DroidApp heeft haar eigen action gelanceerd voor de Google Assistent, vanaf nu kan je met ons praten en helpen we je bij het vinden van informatie. We leggen je graag uit hoe onze actie werkt en wat we je allemaal kunnen vertellen.

Praat met DroidApp

Naast onze DroidApp app zijn we altijd opzoek naar andere manieren om je van ons nieuws te voorzien. De Google Assistent helpt hier enorm bij door met behulp van spraakopdrachten en vragen je van dienst te kunnen zijn. Om je gesprek te starten met DroidApp vraag je aan de Google Assistent om te praten met DroidApp. Je kunt ook Spreek met DroidApp gebruiken om ons op te roepen!

Praat met DroidApp

Als onze assistent je heeft begroet dan krijg je alvast een aantal vragen te zien waarop wij antwoord kunnen geven. Je kunt onze assistent ook gewoon vragen wat zij allemaal kan doen.

Wat kan de DroidApp assistent?

Dit zijn de actions en vragen die je op dit moment kunt stellen aan onze assistent;

  • Wat is het laatste nieuws of Wat zijn de headlines?
  • Wat zijn de laatste reviews?
  • Wat kost de Nokia 7 Plus? of Hoe duur is de Samsung Galaxy Note 9?
  • Wat weet je over de Samsung Galaxy Note 9?
  • Zoek naar … of Zoek artikelen over …

Ben je klaar met onze assistent dan kun je de assistent gedag zeggen door “Doei DroidApp” of “stoppen” te zeggen! Uiteraard heeft onze assistent nog niet op alle vragen antwoord maar door de assistent te gebruiken kunnen wij haar verbeteren en aanvullen met nieuwe kennis. Kom je iets vreemds tegen in de DroidApp assistent dan horen we het graag. Veel plezier met onze assistent!

Wil je weten wat de Google Assistent nog meer kan? Lees dan ook ons tip-artikel over alles wat je met de Google Assistent kan doen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel