Black Friday vandaag: Google Home (Mini), Galaxy S8, Nokia 6.1 en meer

Vandaag is het dan echt Black Friday, een dag waarop een groot aantal winkels producten flink in prijs verlagen. Uiteraard zien we dit ook terug bij smartphones, accessoires en gadgets. De beste Black Friday deals van vandaag zetten we voor je op een rij. Denk aan de Google Home Mini en Nokia 6.1.

Black Friday deals op vrijdag

Hoewel het van de week al los ging met vele deals voor Black Friday, zijn er vandaag en het hele weekend bij veel meer winkels producten goedkoper te vinden. Vandaag is de belangrijkste dag van Black Friday. Hoewel niet alle deals altijd even interessant zijn, zijn er ook veel dat wel, en daarvan maken we een selectie in dit artikel.

Bij de meeste winkels zijn de acties geldig tot en met Cyber Monday, komende maandag. In sommige gevallen alleen vrijdag en in andere gevallen nog het hele weekend.


  • Goed om te weten: in dit artikel hebben we een selectie gemaakt van de beste deals. Alle Black Friday aanbiedingen hebben we voor je gebundeld in ons Black Friday 2018 artikel. Deze wordt met regelmaat geüpdatet.

Smartphones en tablets

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Er wordt vandaag veel gestunt met smartphones. We zetten de belangrijkste deals voor je op een rij. Samsung zelf stunt in haar shop met de Galaxy S9 voor 529 euro, Galaxy S9+ voor 592 euro, Galaxy Note 8 voor 499 euro en nog meer. Tevens zijn er nog de Samsung Galaxy S8 voor 399 euro bij Bol.com en MediaMarkt en kost de Nokia 6.1 (2018) 229 euro en de tablets van Huawei met tientallen euro’s korting.

Nokia 6.1 Black Friday

Gadgets

Er wordt vandaag opnieuw gestunt met de Google Home Mini. Deze kost nu bij Albert Heijn 29 euro, echter, kun je hem ook bij Bol.com aanschaffen voor 29 euro. Mocht je voor de grote Google Home willen gaan, dan kost die je 99 euro. De derde generatie Chromecast kost je vandaag 29 euro.

Accessoires

Nog op zoek naar een nieuw hoesje voor je smartphone, of andere accessoires? Bij Smartphonehoesjes.nl zijn vele kortingen tot 60 procent. Bij niet afgeprijsde artikelen krijg je 20% korting met kortingscode BLACKFRIDAY-20.

Providers

Er zijn verschillende providers die meeliften op de kortingen van Black Friday. Een voorbeeld is de actie van Youfone, waarbij je voor 10,00 euro per maand 10GB data en 100 minuten krijgt. Van de verschillende providers hebben we de aanbiedingen op een rij gezet in ons Black Friday deals artikel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel