Blendle: Android-app tijdelijk beschikbaar in Play Store

Blendle, het platform waar je tegen een kleine vergoeding artikelen en berichten van kranten en tijdschriften kunt lezen, heeft een eigen Android-app. Alleen vandaag en morgenochtend kan je de applicatie downloaden uit de Play Store. Hiermee wil Blendle de applicatie onder een kleine groep mensen testen.

Blendle app

Blendle heeft vandaag haar eigen Android-app uitgebracht. Het gaat om een testversie waarbij gebruikers hun feedback kunnen melden als ze ergens tegenaan lopen. De Blendle app is alleen vandaag en morgenochtend te downloaden, want woensdagmiddag wordt de applicatie weer uit de Play Store gehaald.

Blendle app

Tientallen tijdschriften en kranten uit Nederland bieden tegen een kleine vergoeding artikelen aan, die via de applicatie gelezen kunnen worden. Met Blendle betaal je alleen voor wat je leest. Je kunt inloggen met je Facebook of Blendle account.

Anderhalf jaar geleden werd Blendle gelanceerd in Nederland en inmiddels is ook de dienst beschikbaar in Duitsland. Via onderstaande button kan je de Blendle app downloaden uit de Play Store. In november zal de definitieve versie van de Blendle app uitgebracht worden.

Blendle
Blendle
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel