Huawei geeft tot 100 euro cashback op Huawei P8 en P8 Lite

Huawei heeft voor de december-maand een cashback-actie voor twee van haar toestellen. Koop je in de maand december een Huawei P8 of Huawei P8 Lite dan krijg je 50 of 100 euro cashback retour op je rekening. Een leuk cadeau voor de feestdagen?

Huawei cashback

Voor twee smartphones van de Chinese fabrikant kan je nu gebruik maken van de cashback-actie. Koop je in de periode van 1 december 2015 tot en met 31 december 2015 een Huawei P8 of Huawei P8 Lite dan krijg je afhankelijk van het toestel tot 100 euro op je rekening gestort. Voor de Huawei P8 is dit 100 euro, voor de Huawei P8 Lite is dit 50 euro.

Huawei P8

Huawei P8

De Huawei P8 is het vlaggenschip van dit jaar van de fabrikant. In onze uitgebreide Huawei P8 review waren we al erg enthousiast over de smartphone. De stijlvolle smartphone is voorzien van een geavanceerde camera waarmee je foto’s kunt maken met een lange sluitertijd. Het 5,2 inch display geeft ze vervolgens prima weer en natuurlijk is er ondersteuning voor 4G.

Huawei P8 en P8 Lite

Huawei P8 Lite

Als je een wat kleinere smartphone zoekt, dan is er de Huawei P8 Lite. Dit toestel heeft een 5,0 inch display en geeft je ook toegang tot 4G. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 13 megapixel camera en ligt de prijs nog wat lager dan van zijn grote broer.

Om aanspraak te maken op de cashback moet je het toestel wel aanschaffen bij de deelnemende verkooppunten. Na aanschaf registreer je het toestel via de website van Huawei en dien je het aankoopbewijs in te scannen of te fotograferen en het IMEI-nummer van de doos uit te knippen.

Geldigheid en prijsoverzicht

De actie is onder andere geldig bij de volgende webwinkels; Belsimpel, Coolblue, GSMwijzer, Studentmobiel, The Phone House en Typhone. Via onderstaande buttons kom je op de toestel-pagina’s van de Huawei P8 en P8 Lite. Hier vind je alle specificaties, het gerelateerde nieuws en een compleet overzicht met alle prijzen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel