Dropbox geeft 25GB weg aan studenten met ‘Campus Cup’

Dropbox is begonnen met de Campus Cup, door mee te doen kun je samen met medestudenten maximaal 25GB extra opslagruimte verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres van je onderwijsinstelling.

Dropbox voor studenten

In 2012 hield Dropbox al een gelijksoortige actie voor studenten, toen onder de naam “Space Race”. Tijdens die actie konden studenten ook al maximaal 25GB aan opslagruimte verdienen. De TU Delft eindigde als Nederlandse Universiteit het hoogst, op plaats zes. Ook nu kunnen studenten weer extra opslagruimte verdienen bij Dropbox zo ontdekte DroidApp vanmiddag.Campus Cup DropboxDoor je aan te melden bij de Campus Cup kun je maximaal 25 gigabyte aan opslagruimte verdienen. Je kunt een nieuw account aanmaken en meteen meedoen of een bestaand account gebruiken om aan de Campus Cup mee te doen. Je dient in beide gevallen je eigen e-mailadres van je school op te geven, zo kan Dropbox verifiëren of je daadwerkelijk student bent.

Wanneer je meedoet kun je via de Campus Cup pagina zien hoeveel punten je school nog verwijderd is van de 25GB. Naast het aanmelden kun je ook additionele punten verdienen met het delen van bestanden, mappen delen en een bestandsaanvraag doen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel