Dropbox 2.6 uitgebracht met Material Design (+ APK)

Dropbox heeft haar Android applicatie geüpdatet naar versie 2.6. De update brengt een volledig nieuwe vormgeving in het Material Design.

Dropbox is een online clouddienst waar je foto’s, video’s en documenten kunt bewaren. De Android applicatie biedt ook de mogelijkheid om foto’s en video’s te synchroniseren naar je Dropbox.

Dropbox 2.6

Met het uitbrengen van Dropbox 2.6 kunnen we weer een applicatie toevoegen aan het Material Design lijstje. Wat meteen opvalt is de rustige uitstraling die de app heeft gekregen. Ook kun je nu veel gemakkelijker zoeken door je bestanden.

De tabbladen die in de oude versie nog te vinden waren zijn nu verplaatst naar het menu aan de zijkant. Via de zwevende knop rechtsonder kun je mappen en bestanden toevoegen aan je Dropbox.Dropbox 2.6Ook is het overzicht met foto’s en video’s in Material Design vormgegeven en zijn overbodige elementen weggelaten.Dropbox 2.6

De update voor Dropbox zal in de komende dagen uitgerold worden via de Google Play Store. Kun je echter zolang niet wachten dan kun je de update ook handmatig installeren met de Dropbox 2.6 APK.

Dropbox: Cloudopslag en sync
Dropbox: Cloudopslag en sync
Ontwikkelaar: Dropbox, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel