Duet Display: je Android-apparaat als tweede scherm voor je computer

Soms heb je misschien even behoefte aan een tweede beeldscherm naast de monitor van je pc of laptop. Met de nieuw uitgebrachte app Duet Display stel je je Android-apparaat zoals tablet of smartphone in als tweede beeldscherm.

Android als tweede scherm

Voor Apple iOS was Duet Display al een geliefde en populaire applicatie. Je iPad kon je met deze app direct als tweede scherm gebruiken. Duet Display is nu ook beschikbaar voor Android-apparaten waarmee je je Mac of Windows-pc kunt uitbreiden met een tweede beeldscherm. Je Android smartphone of tablet kan namelijk via deze applicatie direct gebruikt worden als tweede scherm. De ontwikkelaar belooft hierbij ‘zero lag’, ofwel geen vertraging.

Duet Display

De app Duet Display werkt op je Mac als deze draait op macOS 10.14 of hoger, of een Windows 10 pc. Op Android werkt deze op apparaten met Android 7.1 Nougat of hoger. In de toekomst zal het product verder geoptimaliseerd en uitgebreid worden, zodat de app nog beter wordt. Er wordt gebruik gemaakt van maandelijkse updates en een 256-bit encryptie voor de beveiliging. Je Android-apparaat koppel je met een USB-C kabel of draadloos. Goed om te weten is dat Micro-USB niet ondersteunt wordt. Je dient in dat geval dus draadloos de app te gebruiken.

Duet Display is tijdelijk met 50 procent korting te downloaden, waardoor de prijs uitkomt op 10,99 euro. De normale prijs bedraagt 21,99 euro. Er zijn verder geen in-app aankopen aanwezig.

Duet Display
Duet Display
Ontwikkelaar:
Prijs: € 10,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel