Eurosport Ski Challenge 16: een uitdagende ski-game voor Android

Nu de sneeuw nog even op zich laat wachten in de wintersportgebieden, betekent dit niet dat je niet kunt skiën; zij het op een andere manier. Met de Android-game Eurosport Ski Challenge 16 kan je eindeloos skiën en kan je je personage helemaal aanpassen naar eigen wens. Je kan tevens meedoen aan uitdagende toernooien.

Eurosport Ski Challenge 16

De uitdagende ski-game Eurosport Ski Challenge 16 is niet zomaar een ski-game. Het spel is volledig gratis te spelen en bevat geen in-app aankopen. Je kunt kiezen uit verschillende afdalingen waarbij je ook kunt skiën onder verschillende weersomstandigheden. Wat opvalt zijn de scherpe 3D-graphics die de game spannender maken.

Eurosport Ski Challenge 16

In Ski Challenge 16 vind je ook bekende afdalingen zoals Kitzbühel, Gröden en Wengen. Je kunt je kwalificeren voor wedstrijden en het opnemen tegen je vrienden of een andere speler van de game. Je ski-racer kan je personaliseren naar eigen wens; waaronder het startnummer, de handschoenen, stokken en de helm. Wanneer je tijdens de game jezelf van de beste kant laat zien kan je beloningen verdienen.

Wil je de uitgebreide Eurosport Ski Challenge 16 game spelen? Download het spel dan gratis via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook: 8 wintersport apps voor Android

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel