Firefox 34: Chromecast Mirroring laat je nu ook websites casten

In de Play Store is een nieuwe versie van Firefox for Android verschenen. Firefox 34 voegt uitgebreidere mogelijkheden toe aan de browser, om te casten naar je Google Chromecast. Met de functie Chromecast Mirroring kan je nu voortaan ook een hele website streamen naar de Chromecast.

Firefox 34 is uitgebracht door Mozilla. De 34e versie van de populaire internetbrowser maakt het nu mogelijk om een website te ‘streamen’ naar de Google Chromecast, ook wel bekend als Chromecast Mirroring. Deze functie was al wel opgedoken in beta/alpha-versies van Firefox, maar is nu publiekelijk beschikbaar.

firefox_chromecast

In oktober kwam Mozilla met Firefox 33. In Firefox 33 kwam al de mogelijkheid om video’s in de browser te casten naar de Google Chromecast. In de nieuwe versie van Firefox is ook het welkom-scherm licht vernieuwd. Dit scherm verschijnt wanneer je de applicatie voor de eerste keer opent.

Wil je ook websites vanaf je smartphone casten naar je Chromecast? Ga dan in de browser naar ‘extra’ en dan naar ’tabblad spiegelen’. Deze optie is alleen zichtbaar als de televisie met de Chromecast ingeschakeld zijn. Firefox 34 voor Android kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

16 apps om meer uit je Chromecast te halen

Firefox Browser: snel en privé
Firefox Browser: snel en privé
Ontwikkelaar: Mozilla
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel