Flamingo for Twitter 1.3.2: wederom enorme update vol mogelijkheden

Sam Ruston, de ontwikkelaar van Twitter-app Flamingo zit maar niet stil. Nadat eerder deze maand een grote update werd uitgebracht, is nu Flamingo 1.3.2 uitgebracht voor Android. Ook deze update voegt weer een groot aantal functies toe aan de applicatie met het strakke design.

Flamingo 1.3.2

In de Google Play Store heeft de ontwikkelaar van Flamingo for Twitter een nieuwe update geplaatst voor Flamingo. De Twitter-applicatie kreeg eerder deze maand een update naar versie 1.1 en maakt nu een sprong naar versie 1.3.2. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met de update die nu beschikbaar is.

Flamingo 1.3.2 mute

Mute en langere tweets

Je kunt voortaan een eindtijd instellen voor het mute-filter. Hiermee kan je bijvoorbeeld woorden, gebruikers of hashtags voor een bepaalde tijd verbergen uit je tijdlijn. Een andere verbetering is dat de lengte van tweets nu langer is. Sinds Twitter van de week de karakters van geciteerde tweets, mediabestanden en dergelijke niet meer meetelt in de 140 karakters, kan je langere tweets sturen. Daarvoor is nu de ondersteuning toegevoegd in Flamingo.

Flamingo 1.3.2 image crop

Retweets en back-up

Je kunt nu ook een tabblad toevoegen waarmee je een overzicht krijgt van tweets van jou, die door anderen geretweet zijn. De instellingen van de app kan je voortaan exporteren en importeren als back-up en je kunt afbeeldingen voor het versturen bijsnijden en schalen. De navigatiebalk kan transparant worden en je kunt tweets later versturen door de verzend-knop ingedrukt te houden.

Flamingo 1.3.2 shortcut

Sneller tweeten

In Flamingo 1.3.2 kan je nu ook instellen dat je in het notificatievenster standaard een notificatie wilt tonen, om snel een tweet op te stellen. Hierdoor hoef je niet zelf in het menu op zoek naar Flamingo, maar kan je direct na het tikken op de melding beginnen met het typen van je tweet. Ook kan dit via een snelkoppeling als widget op je homescreen.

Download

De update is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Flamingo for Twitter
Flamingo for Twitter
Ontwikkelaar: Sam Ruston
Prijs: € 2,29+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel