Flitsmeister app krijgt update: spraakbesturing en gladheid-meldingen

De Flitsmeister app voor Android is voorzien van een interessante update. Met de nieuwste versie van de applicatie krijgen gebruikers gladheid-meldingen en is spraakbesturing toegevoegd.

Spraakbesturing in Flitsmeister

Ben je veel onderweg, dan mag Flitsmeister niet op je smartphone ontbreken. Niet alleen zie je waar de flitsers staan op de Nederlandse (en buitenlandse) wegen, ook file-informatie en bijzonderheden op de weg krijg je door via de Flitsmeister app. De applicatie is nu bijgewerkt met een aantal nieuwe features.

Flitsmeister spraakbesturing

Gebruikers kunnen vanaf nu nog sneller een route starten. Dit kan middels spraakbesturing. Handig met de winter in aantocht, als je de ramen nog moet krabben of eigenlijk gewoon te lui bent, zo luidt de changelog. Niet alles werkt met spraakbesturing, zo moet je op het scherm nog wel de desbetreffende locatie aantikken.

Flitsmeister gladheid

Gladheid

Een andere verbetering die aan Flitsmeister is toegevoegd, is de melding als er sprake is van gladheid. Hiermee willen de ontwikkelaars je extra alert maken als je de weg op gaat.

Android Auto en nieuwe features

Flitsmeister laat verder weten dat het nog steeds druk bezig is met de ontwikkeling van Flitsmeister voor Android Auto. Echter is Google nog altijd niet happig op het toelaten van navigatie-apps. Tevens belooft Flitsmeister nog meer vette features in de toekomst.

De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel