Flitsmeister 7.8 update: matrixborden en parkeren bij je bestemming

De app Flitsmeister is voorzien van een nuttige update. Met de update naar Flitsmeister 7.8 wordt voor iedereen de weergave van matrixborden toegevoegd. Daarnaast heeft de app van Nederlandse bodem meer interessante details gedeeld.

Flitsmeister 7.8

De ontwikkelaars van Flitsmeister zijn begonnen met het verspreiden van een update naar versie 7.8. We schreven eerder al dat Flitsmeister was begonnen met het uitrollen van matrixborden naar de handige verkeers-app. Nu is de feature dus voor iedereen beschikbaar.

Je wordt vanaf nu gewaarschuwd voor afgesloten rijstroken, de maximale snelheid (die ook aangegeven wordt op de matrixborden) en de juiste maximumsnelheid als de spitsstrook is geopend. Het is tevens mogelijk gemaakt om te navigeren naar een parkeerplaats, wanneer je bijna op je bestemming bent.

Flitsmeister 7.8 matrixborden

Uit onderzoek van Flitsmeister zorgen spitsstroken bij veel weggebruikers voor onduidelijkheid. Hoe hard mag je op een spitsstrook, is bijvoorbeeld een vraag die bij veel automobilisten speelt. Tevens snappen ze de bedoeling wel, maar zien ze geen nut in de spitsstrook. Uit het onderzoek blijkt dat 10,8 procent van de meer dan 1000 ondervraagde automobilisten, niet weet dat de snelheid op het matrixbord een maximum snelheid is. Tevens geeft 12,5 procent aan dat het voor hen niet duidelijk is hoe hard je mag rijden als de spitsstrook open of dicht is.

Flitsmeister maxtrixborden onderzoek

De update naar Flitsmeister 7.8 zorgt ervoor dat het allemaal duidelijker en veiliger wordt. Van tevoren word je als gebruiker geattendeerd middels meldingen, van een afgesloten rijstrook, en de spitsstrook. Je ziet daarbij ook direct of de spitsstrook links of rechts van de weg ligt. Ander voordeel daarbij is dat het zorgt voor een betere doorstroming in het verkeer.

Via onderstaande button kun je de update direct uit de Play Store downloaden.

Handige leestip: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel