Flitsmeister 7.0 uitgebracht: gesproken navigatie en betere meldingen

Eén van de meest geliefde app van Nederlandse bodem is Flitsmeister. De applicatie is nu voorzien van een update; Flitsmeister 7.0. Iedereen kan nu gebruik maken van gesproken navigatie en daarbij zijn er verbeteringen doorgevoerd in de interface. De navigatie werd in de afgelopen tijd al getest.

Flitsmeister 7.0

De Nederlandse ontwikkelaars van Flitsmeister hebben in de Play Store voor Android Flitsmeister 7.0 uitgebracht. Daarnaast is de update ook direct beschikbaar gesteld in de App Store voor de iPhone. Met de update is een belangrijke nieuwe functie toegevoegd; gesproken navigatie. We schreven enkele weken geleden al over de navigatie in Flitsmeister, toen ging het nog om testen. Het team heeft nu hard gewerkt aan de navigatie-functie, zodat hij beschikbaar is voor iedere gebruiker.

Flitsmeister navigatie

Flitsmeister 7.0 bevat enkele aanpassingen in de vormgeving. Zo zijn de meldingen met waarschuwingen aangepakt. Deze worden bovenin beeld getoond zodat er meer ruimte overblijft voor de kaart. Daarbij nemen ook de huidige snelheid en maximum snelheid minder ruimte in.

Gesproken navigatie

Flitsmeister heeft nu voor iedereen gesproken navigatie toegevoegd aan de app. Enige tijd geleden werd dit al getest voor Android, maar ook de vormgeving hiervan is aangepast. Je ziet in het overzicht de route-aanwijzingen en linksonderin de snelheid die je rijdt en de maximum snelheid. Rechtsonderin beeld vind je de resterende reistijd en de aankomsttijd. Hierbij houdt Flitsmeister ook rekening met de situatie op de weg.

Uit onze testen blijkt dat de navigatie-functie niet alleen in Nederland werkt, maar ook in België en Luxemburg. In Frankrijk werkt het niet en wordt er alleen gewaarschuwd voor gevarenzones. Ook Duitsland is nog niet ondersteund.

Wel benadrukt Flitsmeister dat de functie momenteel nog in beta zit. Tevens kun je je locatie en je route delen via Flitsmeister.

Update downloaden

De update Flitsmeister 7.0 is vanaf nu beschikbaar in de Play Store en te downloaden via onderstaande button.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel