Flitsmeister update integreert pechhulp in app

Een nieuwe update voor de handige verkeers-app Flitsmeister brengt een nieuwe functie. Vanaf nu kunnen gebruikers direct de pechhulp inschakelen. Hiervoor hoeft geen abonnement afgesloten te worden.

Flitsmeister pechhulp

Flitsmeister is een handige app die we eerder al bespraken in onze interessante app-special; met de beste auto apps voor iedere automobilist. Je ziet waar er wordt geflitst op snelheid en waar de files staan. Nu is de functionaliteit uitgebreid.

Flitsmeister pechhulp

Na de update kunnen gebruikers via ‘Melden’ een beroep doen op de pechhulp. Handig, als je geen lid bent van de ANWB Wegenwacht, maar wel met pech komt te staan. Flitsmeister werkt hiervoor samen met Allsecur Pechhulp On Demand. Voor deze dienst is geen abonnement noodzakelijk, maar je betaalt wel voor de werkzaamheden.

Flitsmeister pech

In ons artikel over Allsecur Pechhulp vind je uitgebreide informatie over de prijzen en kleine lettertjes. De update die pechhulp integratie toevoegt aan Flitsmeister is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel