Flitsmeister 6.0: compleet nieuw design voor erg handige app, Pro-functies gratis

Flitsmeister is een erg geliefde applicatie onder automobilisten. Niet alleen flitsers krijg je via de applicatie te zien, ook krijg je te zien waar de files staan of waar een ongeluk gebeurd is. Flitsmeister 6.0 voor Android is nu uitgebracht en brengt een vernieuwd design. Daarnaast heeft Flitsmeister een interessante mijlpaal bereikt en zijn de Pro-functies gratis beschikbaar!

Flitsmeister 6.0

In de Google Play Store kan je vanaf nu de nieuwe versie vinden van de app Flitsmeister. De update brengt de app naar Flitsmeister 6.0. Wat opvalt bij het starten van de nieuwe applicatie is de nieuwe interface. Het dashboard met de flitsers, files, ongevallen en andere meldingen heeft een nieuwe lay-out gekregen. Daarbij kan je ook schakelen tussen tabbladen waarin je de verschillende meldingen kunt bekijken.

Route en navigeren

Bovenin beeld wordt er meer nadruk gelegd op de routefunctie in Flitsmeister. Je kunt met een druk op de knop de route opvragen voor naar huis of naar het werk. Daarnaast geeft een derde snelkoppeling de mogelijkheid om te zoeken naar een locatie. De nieuwe versie van de Flitsmeister app geeft ook sneller inzicht in de maximum snelheid en de snelheid van dat moment.

Flitsmeister 6.0

Nieuwe functies in de toekomst

Flitsmeister 6.0 bevat ook niet meer de nieuws-sectie. Flitsmeister laat aan DroidApp weten dat zij het lezen van complete nieuwsberichten, niet vinden passen bij een rijdende automobilist. Het nieuwe fundament voor de app is klaar voor de toekomst en biedt ruimte voor nieuwe features. Hierbij wordt genoemd het tonen van verkeerslichtinformatie, matrixborden en turn-by-turn navigatie.

Flitsmeister 6.0 rijstatistieken

Pro-functies voortaan gratis

De instellingen in Flitsmeister 6.0 zijn niet veranderd en ook kan je nog steeds inloggen met je account. Het was al mogelijk om gebruik te maken van Pro-functies, maar het goede nieuws is dat de Pro-functies nu voor iedereen beschikbaar zijn, gratis. Zo kan je rijstatistieken terugzien en krijg je flitser-historie te zien. Pro-gebruikers krijgen wel regelmatig een extraatje en kunnen de advertenties laten verwijderen. Uiteraard steun je met je bijdrage ook de ontwikkelaars van Flitsmeister.

Overigens blijft de mogelijkheid om een gratis account te gebruiken in de Flitsmeister app. Hiermee worden de instellingen en bijvoorbeeld de favoriete wegen gesynchroniseerd tussen meerdere apparaten. Ook kan je deze koppelen met Facebook waarbij de profielfoto wordt meegenomen.

Mijlpaal

Flitsmeister brengt samen met het nieuws over de update ook het nieuws dat het inmiddels de 1 miljoen gebruikers heeft gepasseerd. Eerder wist Flitsmeister, een app van Nederlandse bodem, uit te breiden naar België en maakt het zijn weg naar de rest van Europa. De interface van voor de update vind je in onderstaande screenshot.

Flitsmeister Android
Flitsmeister voor de update

Downloaden

Flitsmeister 6.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de update downloaden via onderstaande button. Wat vind jij van de nieuwe update, laat het weten door een reactie achter te laten onder het bericht.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel