Flitsmeister gaat strijd aan met Waze: meld verkeerssituaties via app

Flitsmeister is een populaire applicatie voor in het verkeer. Het was in de app al mogelijk om andere weggebruikers op de hoogte te brengen van flitsers en flitspalen, maar het maken van meldingen is nu verder uitgebreid. Hiermee lijkt Flitsmeister verder de aanval te openen op Waze.

Flitsmeister: meldingen

Het melden van een flitser of flitspaal langs de weg is al langere tijd mogelijk via de Flitsmeister app. Vandaag is een nieuwe update uitgebracht voor de populaire verkeers-app. Vanaf nu is het mogelijk om ook andere bijzonderheden die je bent tegengekomen onderweg te melden. Hiermee lijkt Flitsmeister de aanval te openen op Waze, een app waarmee weggebruikers elkaar ook op bepaalde dingen kunnen attenderen.

Naast het melden van een flitser is het nu mogelijk om een melding te maken van een ongeval, file, stilstaand voertuig, wegwerkzaamheden, obstakel, slipgevaar, slecht wegdek, mist, spookrijder of een maximum snelheid. Ook kan je een melding toevoegen met een beschrijving, mocht deze niet in het overzicht er tussen staan.

De update voor Flitsmeister is vanaf nu te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Lees ook: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel