Flitsmeister begint met tonen flitsers in Europa

Flitsmeister heeft bekend gemaakt dat vanaf nu gebruikers in heel Europa gebruik kunnen maken van de Flitsmeister app. Vanaf nu zullen de flitspalen in Europa in de Flitsmeister applicatie weergegeven worden; handig voor wintersport!

Flitsmeister in Europa

Flitsmeister is sinds jaar en dag een populaire en geliefde applicatie onder de Nederlandse automobilisten. Sinds enige tijd is Flitsmeister in België ook goed te gebruiken. In oktober maakten de ontwikkelaars bekend dat de uitrol naar Europa op de planning stond; de eerste stap hiertoe is nu gezet.

Flitsmeister Europa

Vanaf nu kunnen Flitsmeister-gebruikers zonder kosten op de hoogte gehouden worden van vaste flitspalen in Europese landen. Een uitzondering hierop is Zwitserland waar het verboden is te waarschuwen voor flitslocaties. Een ander voordeel hiervan is dat de functie offline beschikbaar is en dus in het buitenland gewoon de databundel uitgeschakeld kan worden.

Binnenkort wordt gestart met de uitrol van andere functies zoals de routeplanner en mobiele flitsers in Europa. De update met vaste flitspalen in Europa is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Een Flitsmeister Pro-account is alleen nodig als je de advertenties wilt verbergen en statistieken wilt raadplegen.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel