Navigatie-app Sygic voegt parkeerfunctie toe; nooit meer zoeken naar een parkeerplaats

De navigatie-app Sygic heeft een update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf nu kunnen gebruikers nog sneller een parkeerplaats vinden dankzij de integratie van Parkopedia. Sygic heeft echter meer functies toegevoegd aan de handige applicatie.

Sygic

Sygic is een van de bekende spelers op het gebied van navigatie-apps. Vandaag heeft de GPS-app een update gekregen met daarbij een aantal handige functies. In de nieuwste versie is een integratie voor Parkopedia toegevoegd. De Parkopedia app hebben we eerder op DroidApp al behandeld en is een erg handige toepassing.

Parkopedia Sygic

Parkeren

Dankzij de integratie van Parkopedia in Sygic hoef je niet langer meer te zoeken naar een parkeerplaats. In de database van de applicatie bevinden zich meer dan 38 miljoen parkeergelegenheden verspreid over 6300 steden in 75 landen. In Sygic wordt voortaan weergegeven in realtime waar er nog plek is om je auto te parkeren. Ook zie je de parkeergarages en parkeerplaatsen bij jou in de buurt. Tevens laat Parkopedia ook zien welk tarief er geldt bij de parkeerplaats.

De update voor de Android-app van Sygic brengt nog meer diensten met zich mee. Vanaf nu is ook verscheidende informatie toegevoegd van diensten als TripAdvisor, Booking.com en Yelp. Volgens Sygic zorgt de parkeer-integratie ervoor dat je 30 procent minder afstand hoeft af te leggen en je 43 procent minder tijd kwijt bent aan het vinden van een parkeerplaats.

Downloaden

Via onderstaande button is Sygic te downloaden uit de Play Store. Voor het gebruik van de premium-diensten betaal je eenmalig €19,99 voor heel Europa en eenmalig €29,99 voor heel de wereld. Dit is dus een leven lang geldig en je kunt zonder problemen overstappen van telefoon. Daarnaast kan je drie apparaten gebruiken onder een licentie.

Sygic GPS Navigation & Maps
Sygic GPS Navigation & Maps
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel