Allsecur Pechhulp app helpt je bij autopech langs de weg

Verzekeraar Allsecur heeft een nieuwe applicatie uitgebracht waarmee je bij autopech direct hulp kunt inschakelen. De applicatie is ook te gebruiken voor niet-leden. Met de Allsecur Pechhulp app hoopt het bedrijf zich te onderscheiden van bijvoorbeeld de ANWB Wegenwacht.

Allsecur Pechhulp

Een nieuwe concurrent is er voor de ANWB Wegenwacht. Nadat eerder Centraal Beheer al met de Roadguard app kwam, waarbij je geen lidmaatschap nodig hebt, is nu ook autoverzekeraar Allsecur met een dienst gekomen. Met de Allsecur Pechhulp app kan je voortaan bij autopech direct hulp oproepen. De pechhulpdienst is ook te gebruiken door niet-leden van de verzekeraar.

De Allsecur Pechhulp heeft als voordeel dat je geen lidmaatschapskosten betaalt. Volgens de verzekeraar hebben we gemiddeld één keer per vijf jaar pech met de auto. Daarom betaal je bij het inschakelen deze pechdienst een bepaald bedrag.

Allsecur pechhulp on demand

Pechhulp Nederland

De prijzen zijn al bekend voordat je de aanvraag voor pechhulp indient en zijn op moment van schrijven als volgt. Voor starthulp binnen Nederland betaal je 65,00 euro. Voor reparatie ter plaatse ben je 90,00 euro binnen Nederland kwijt. Transport naar de garage kost je 120,00 euro. Moet de auto verder dan 25 kilometer getransporteerd worden, dan betaal je 3,50 euro per kilometer extra, iets wat bij de ANWB bij de prijs in zit en je ook de auto naar een garage in je woonplaats kan laten afslepen.

Allsecur pechhulp app

Europa

De Allsecur Pechhulp app kan ook in Europa gebruikt worden en dan kost het 225,00 euro. Kosten voor onderdelen en eventuele verdere kosten bij de garage zijn niet inbegrepen. Via de Pechhulp app zie je binnen hoeveel tijd de hulpverlener ter plaatse kan zijn. Ook krijg je te zien wie je komt helpen. Je dient het verschuldigde bedrag direct bij de monteur te betalen, wat kan via pin.

Allsecur pechhulp app

App downloaden

Via onderstaande button kan je de Allsecur Pechhulp app downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel