Pechhulp zonder abonnement met de RoadGuard app

Met de RoadGuard app heb je altijd pechhulp voor je auto bij de hand zonder dat je hiervoor een abonnement nodig hebt. Waar je ook pech krijgt langs de weg in Nederland, het enige wat je nodig hebt is je smartphone.

RoadGuard Pechhulp

Met de RoadGuard-app heb je altijd een pechhulpje bij de hand zonder abonnement of verzekering. Omdat volgens Eurocross veel mensen nooit gebruikmaken van hun pechhulp maar er wel voor betalen is dit alternatief bedacht. Door het installeren van de RoadGuard app is er altijd hulp in de buurt, de service is natuurlijk niet gratis.

Roadguard app

Wanneer je met pech langs de weg staat start je de app op en kun je direct hulp vragen, je krijgt dan vooraf te zien hoeveel geld je kwijt gaat zijn. Ben je bijvoorbeeld buitengesloten dan zie je vooraf dat het 75 euro gaat kosten. Vervolgens stuur je je verzoek om hulp en kun je meteen real-time zien wie er onderweg naar je is. Ook zie je waar de hulp op dat moment rijdt. Betalen kan vervolgens via iDEAL, Paypal of creditcard.

RoadGuard

In totaal doen al zo’n 74 pechhulpverleners mee en 439 monteurs met het initiatief. Let wel op dat deze dienst alleen in Nederland te gebruiken is. RoadGuard kun je zien als alternatief voor de ANWB binnen Nederland. De app is te downloaden voor Android in de Google Play Store en Apple iOS via de App Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel