Flitsmeister: vanaf nu op iedere weg flitser melden en nieuw dashboard

Flitsmeister is een erg handige applicatie voor de automobilist. We kunnen wel stellen dat de applicatie zelfs onmisbaar is. Het geeft inzicht in files, flitser, ongevallen in binnen- en buitenland. Een nieuwe update voor de Flitsmeister app maakt het vanaf nu mogelijk om op iedere weg een flitser te melden en tevens is er een nieuw dashboard.

Flitsmeister: voor iedere weg

Er staat een update klaar voor de Flitsmeister app. De nieuwe versie van de verkeers-app laat je vanaf nu flitsers melden vanaf iedere locatie. Voorheen was het enkel mogelijk om een flitser door te geven op een A-weg of N-weg. Mobiele flitsers die dus op een ander soort weg stonden, kon je voorheen niet doorgeven.

Flitsmeister dashboard

Nieuw dashboard

De Nederlandse ontwikkelaars hebben Flitsmeister ook voorzien van een vernieuwd Flitsmeister dashboard. De insteek was om een rustigere en ruimere opzet te laten zien. Je ziet vanaf nu direct in het tweede tabblad hoeveel minuten je nog in de file staat en of er bijzonderheden zijn op de weg waar je op dat moment rijdt. Een andere handige toevoeging is dat je nu kunt inzoomen op de kaart; en ook het roteren van de kaart is mogelijk. Hierbij kun je aangeven dat je de kaart altijd wilt openen met het noorden naar boven.

In november vorig jaar werd al een grote update uitgebracht; Flitsmeister 6.0. De update voor de Flitsmeister app is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Je kunt de app gratis downloaden via onderstaande button. Lees ook ons uitgebreide overzicht met auto-apps die je niet mag missen.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel