In-Traffic Reply app van Samsung voor veiliger verkeer nu voor iedereen

Samsung heeft de applicatie In-Traffic Reply uitgebracht in de Google Play Store. Met de app moet de verkeersveiligheid vergroot worden en nu is de app voor iedereen beschikbaar. De verkeers-app van Samsung werd eerder al getest en kan je berichten beantwoorden tijdens het rijden.

Samsung In-Traffic Reply app

In de Google Play Store is de In-Traffic Reply app uitgebracht in Nederland. Het doel van de app is om de verkeersveiligheid te vergroten zodat jij je ogen op de weg kunt houden. Smartphonegebruik in het verkeer zorgt ieder jaar weer voor vele ongelukken. De sociale druk moet door de app weggenomen worden doordat het je chats en berichten kan beantwoorden. De afgelopen tijd is de verkeers-app van Samsung getest door honderden gebruikers.

Het beantwoorden van berichten via de In-Traffic Reply app gaat automatisch als je deelneemt aan het verkeer. Ook notificaties worden gedurende je autorit niet doorgegeven zodat je niet afgeleid wordt. De app stuurt alleen naar je contactpersonen een automatisch antwoord en maximaal 1 antwoord per persoon per rit. Je kunt zelf de tekst bepalen, maar ook kiezen uit een filmpje, gifje of een kant-en-klare tekst.

Downloaden

De In-Traffic Reply app wordt weliswaar automatisch gestart als je begint te rijden, maar je kunt ook de app handmatig in- of uitschakelen. De applicatie is vanaf nu voor iedereen beschikbaar en kan gedownload worden via onderstaande button uit de Google Play Store.

In-Traffic Reply
In-Traffic Reply
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel