VanAnaarBeter vervangen door ‘Rijkswaterstaat Werkzaamheden’ app met nieuw design

Rijkswaterstaat heeft de VanAnaarBeter app voorzien van een update en geeft de app daarbij een nieuwe naam. Vanaf nu gaat de applicatie door het leven met de naam ‘Rijkswaterstaat Werkzaamheden’. De applicatie heeft daarbij een licht gewijzigd design gekregen. Voorkom verrassingen op de weg met de werkzaamheden app.

Rijkswaterstaat Werkzaamheden app

De nieuwe applicatie Rijkswaterstaat Werkzaamheden vervangt de app vanAnaarBeter. De dienst Van A naar Beter was altijd al onderdeel van Rijkswaterstaat en met de nieuwe naam moet het doel van de applicatie een stuk duidelijker worden. In de app met werkzaamheden kan je alle huidige en toekomstige wegwerkzaamheden bekijken. Tevens kan je je vaste routes ingeven zodat je van oponthoud op je route op de hoogte kunt blijven middels een push-notificatie.

Je kunt verder op plaatsnaam zoeken naar werkzaamheden en zoeken op wegnummer. Ook kan je notificaties inschakelen voor alle andere toekomstige werkzaamheden die plaatsvinden op het Nederlandse wegennet. Een melding van werkzaamheden kan je vervolgens vanuit de Rijkswaterstaat Werkzaamheden app gemakkelijk delen met je vrienden.

Downloaden

Je kunt de Rijkswaterstaat Werkzaamheden app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Interessant: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Lees ook

Reageer op dit artikel