Flitsmeister krijgt navigatie en live delen van je route (screenshots)

Eén van de beste apps van Nederlandse bodem is Flitsmeister. De applicatie geeft inzicht in files, flitsers en andere dingen in het verkeer. Nu wordt de applicatie uitgebreid met navigatie. Dankzij een beta-versie krijgen we inzicht in hoe dat eruit zal komen te zien.

Flitsmeister met navigatie

Flitmeister heeft naast de publieke versie in de Play Store ook een beta-versie van de applicatie. Sinds enkele weken test de ontwikkelaar met navigatie in de Flitsmeister app en hij is in de afgelopen dagen voor mensen live gegaan. Wel benadrukken de ontwikkelaars dat de navigatie nog altijd getest wordt, en dat het kan zijn dat bij een volgende beta-update de navigatie er weer tijdelijk uit is gehaald.

De Flitsmeister navigatie moet de app nog completer maken. Beta-testers van de applicatie kunnen bij het starten van de app, de melding verwachten om navigatie in te schakelen. Je kunt vervolgens onderin, bij het derde tabblad, een bestemming invoeren. Hierbij kun je ook direct een thuis- of werkadres instellen of op zoek gaan naar een andere plaats. Je krijgt meerdere route-suggesties waarbij je eventueel ook tijdens het rijden naar een alternatieve route kunt zoeken. Natuurlijk houdt de app rekening met verkeersopstoppingen en files. Flitsmeister maakt voor het navigeren gebruik van Navmii.

Realtime route delen

Een andere mogelijkheid in de app is dat je direct en live je route/locatie kunt delen met iemand anders. Hiervoor kun je tijdens het navigeren tikken op de witte balk onder de kaart. Hier vind je dan de optie ‘Deel mijn locatie’. Er wordt dan een link gegenereerd die je door kunt sturen naar iemand anders. Hij of zij kan die dan openen in de browser, waarbij de live locatie met de snelheid wordt getoond.

Het delen van je aankomsttijd is niet nieuw, maar nu kan je nog gedetailleerder inzien waar de ander is.

Flitsmeister route delen

Update

De update wordt zoals gezegd als eerst uitgerold naar de beta-testers. Wanneer dit helemaal is afgerond, zal de navigatie ook toegevoegd worden aan de stabiele definitieve versie van de app. Flitsmeister is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel