Flitsmeister begint testen met Niet Storen Modus

Er komt een nieuwe functie aan voor Flitsmeister die de verkeersveiligheid ten goede moet komen. Met de nieuwe Niet Storen Modus wordt het mogelijk gemaakt alle inkomende notificaties te dempen. Zo zul je minder snel afgeleid worden.

Flitsmeister met Niet Storen Modus

Het gebruik van de smartphone achter het stuur is niet alleen verboden, het is ook nog eens levensgevaarlijk. Op je telefoon kunnen een hoop dingen gebeuren die je aandacht vragen. Er zijn een aantal apps, zoals In-Traffic Reply waarmee je inkomende meldingen kunt dempen en verborgen houden, totdat je op de plaats van bestemming bent.

In de nieuwste beta-versie van Flitsmeister wordt een vergelijkbare functie getest. Er wordt in Flitsmeister 7.4 Beta een zogenoemde ‘Social media blocker’ toegevoegd, waarmee alle notificaties die binnenkomen worden tegengehouden. Deze Niet Storen Modus moet ervoor zorgen dat je je aandacht compleet op de weg kunt houden. Wanneer je Flitsmeister afsluit, worden alle meldingen die je gemist hebt getoond op je smartphone.

Op dit moment gaat het om een beta-versie en kan het dus nog even duren voordat de functie in definitieve versie te vinden zal zijn.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel