Fruit Ninja: klassieke Android-game afgeprijsd naar 10 eurocent

De ontwikkelaars van het klassieke spel Fruit Ninja waren er als één van de eerste bij; een game speciaal voor touchscreens. Het doorsnijden van fruit was nog nooit zo bijzonder toen het spel werd uitgebracht. Mocht je nog geen kennis hebben gemaakt met Fruit Ninja, dan is dat nu je kans. De game is flink afgeprijsd.

Fruit Ninja

Het fruitige, klassieke spel Fruit Ninja is al sinds jaar en dag een begrip. De game heeft als doel om verspreid over verschillende levels stukken fruit door te snijden binnen de tijdslimiet. Het spel wordt spannender gemaakt door verschillende invloeden die toegevoegd worden aan de gameplay. Ook kan je in Fruit Ninja de strijd aan gaan met je vrienden en zo strijden voor het meeste aantal punten.

Fruit Ninja

Fruit Ninja is tijdelijk voor een lagere prijs te downloaden uit de Google Play Store. Voor 10 eurocent staat hij op je smartphone of tablet. Je kunt de game downloaden via onderstaande button. Ben je uitgekeken op Fruit Ninja? Dan kan je het altijd nog met een echt mes proberen zoals in deze video.

Fruit Ninja Classic
Fruit Ninja Classic
Ontwikkelaar: Halfbrick Studios
Prijs: € 0,99+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel