Gmail 6.11 voor Android: verbeterde tekstopmaak bij kopiëren en plakken

Google heeft Gmail 6.11 uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwste update voor de e-mail app van Google brengt enkele verbeteringen die je mailberichten er beter uit laten zien. De tekstopmaak met kopiëren en plakken is duidelijk verbeterd en dat is erg handig.

Gmail 6.11

In de Google Play Store kan Gmail 6.11 gedownload worden. Deze versie van de e-mail app lijkt op het eerste gezicht geen noemenswaardige veranderingen gekregen te hebben. Toch is er wel degelijk wat verbeterd in de applicatie.

Gmail 6.11

Tekstopmaak

Wanneer je in versies van voor de update een tekst (met eventueel afbeelding) kopieerde van een website en vervolgens plakte in Gmail, zag dit er vaak niet goed uit. Afbeeldingen, tabellen, elementen en dergelijke werden rommelig of niet getoond. Dat is met de Gmail update allemaal verbeterd en nu kan je zonder verlies van opmaak teksten kopiëren, en plakken in Gmail.

Gmail 6.11 tekstopmaak

Een andere verbetering is de mogelijkheid om een citaat in een antwoord-tekst inline te bewerken. Voorheen moest het geciteerde bericht eerst omgezet worden naar basistekst. Dat is niet langer meer nodig, waardoor de opmaak niet verloren gaat. Gmail 6.11 bevat tevens wat bugfixes.

Downloaden

Gmail 6.11 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel