‘Goedkoop treinkaartje’ app: interessante kortingsacties voor de trein

De app ‘Goedkoop treinkaartje’ is een onlangs uitgebrachte app die interessant is voor koopjesjagers. Met de applicatie van Goedkoop treinkaartje blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties waarmee je voordeliger met de trein kunt reizen. De app heeft nog meer handige functies die voor treinreizigers van pas komen.

Goedkoop treinkaartje app

Recent is de app Goedkoop treinkaartje uitgebracht in de Google Play Store. Deze Android-applicatie maakt het mogelijk om in één oogopslag de aanbiedingen, acties en kortingen te bekijken voor treinreizen. Met de trein voor een lagere prijs naar de dierentuin of een dagje naar een stad, eventueel met overnachting. Dit soort acties vind je terug in de app van Goedkoop treinkaartje.

De ontwikkelaars van de app hebben voor het ontwerp rekening gehouden met Material Design en hebben ook andere handige functies toegevoegd aan de toepassing. Je kunt er nieuws bekijken wat gerelateerd is aan het spoor, maar ook de actuele vertragingen en storingen raadplegen. In het menu is ook de reisplanner te vinden waarmee je je route van A naar B kunt uitstippelen. Tot slot is er nog het forum waar je terecht kunt met je vragen. Het menu met instellingen is uitgebreid en je kunt op de hoogte blijven middels notificaties.

Via onderstaande button is de Goedkoop treinkaartje app direct te downloaden uit de Play Store.

Goedkoop treinkaartje
Goedkoop treinkaartje
Ontwikkelaar: EnnovativeNL
Prijs: Gratis

 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel