Google bevestigt komst Pixel 2; maar geen goedkope versie

In een gesprek heeft de baas van de hardware afdeling van Google, Rick Osterloh, bevestigd dat er een opvolger komt van de huidige Pixel telefoons van Google. Van de zogenoemde Pixel 2 zal geen goedkopere variant komen, iets waar eerder geruchten over gingen.

Pixel 2

Tegenover de collega’s van AndroidPit heeft Rick Osterloh van Google bevestigd dat er dit jaar een nieuwe Pixel zal verschijnen, de Pixel 2. Of er net als afgelopen jaar twee verschillende versies komen is nog niet bekend, maar dit lijkt wel aannemelijk.

Google Pixel Black

Google wil nadrukkelijk de concurrentie aangaan met Apple en ook Samsung en zal daarom twee versies komen, zo is de verwachting. Rick Osterloh heeft tevens aangegeven dat Google geen interesse heeft om een goedkope of budget Pixel op de markt te brengen, zoals de geruchten ons deden geloven. Wel zou het mogelijk kunnen zijn dat onder een andere naam een ‘budget’ smartphone uitgebracht zou worden, zo laat een anonieme bron tegenover 9to5Google weten.

Wanneer de nieuwe Pixel of Pixels uitkomen is nog niet bekend, maar het lijkt logisch dat het ergens in de herfst zal zijn, aangezien de huidige Pixel smartphones ook in de herfst uitkwamen. Zodra er meer bekend is lees je het uiteraard hier op DroidApp. Nog altijd is de huidige Pixel smartphone niet officieel verkrijgbaar in Nederland en wij vragen ons ernstig af of dat überhaupt nog gaat gebeuren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel