Pixbar: de navigatie-toetsen van de Pixel op je eigen toestel, zonder root

Pixbar is een nieuw uitgebrachte applicatie waarmee je de toetsen van je smartphone kunt aanpassen. De aanpassing zorgt ervoor dat je een extra Pixel-gevoel krijgt bij je eigen smartphone. Handig aan de app is dat er geen root-toegang noodzakelijk is.

Pixbar

De navigatie-toetsen van de Google Pixel en Pixel XL kenmerken zich door de gevulde icoontjes. Mocht je eigen toestel nou nog prima bevallen, maar wil je toch de Pixel-sfeer proeven op je eigen telefoon, dan is er nu de app Pixbar. Met deze applicatie kun je de eigen icoontjes aanpassen naar die van de stijl van de Pixel.

Een groot voordeel van de app is dat er geen root nodig is. Wel is het zo dat de app momenteel alleen werkt op smartphones met Android 5.0 Lollipop en hoger en voorzien zijn van Stock Android. De ontwikkelaars van de app geven aan dat binnenkort een update uitkomt die ondersteuning brengt voor Sony Xperia- en HTC-smartphones.

Houd er dus rekening mee dat de ondersteuning nog niet breed is, en de app mogelijk niet werkt op je toestel. De kosten van de app bedragen 1,09 euro. Mocht de app toch niet werken of bevallen kan je hem altijd binnen twee uur retourneren via de Play Store door teruggave te starten. Je krijgt dan je geld gewoon terug.

Pixbar
Pixbar
Ontwikkelaar: dunrite
Prijs: € 1,09

Lees ook

Reageer op dit artikel