Nederlandse winkel levert Google Pixel uit voorraad

Een Nederlandse webwinkel is begonnen met het uitleveren van de Google Pixel. Nog niet alle varianten en modellen van Google’s nieuwe smartphone-lijn zijn beschikbaar, maar voor degenen die niet langer meer willen wachten is er goed nieuws, zo ontdekte DroidApp.

Google Pixel in Nederland

Officieel is de Google Pixel nog altijd niet verkrijgbaar in Nederland. Ook een verkoopdatum voor het nieuwe vlaggenschip van Google is niet bekend. Wel verschenen er eerder berichten dat het toestel eind oktober bij een Nederlandse webwinkel voorradig zou zijn, echter werd dit later toch weer ontkracht.

Google Pixel Black

DroidApp is zojuist gestuit op de Google Pixel bij Belsimpel. Deze webwinkel levert de zwarte 32GB Pixel uit voorraad. De andere modellen hebben volgens de Nederlandse webwinkel nog steeds een levertijd van meerdere weken. Navraag door DroidApp leert dat het om toestellen gaat die geïmporteerd worden om zo Nederlanders de kans te bieden om de Pixel als één van de eersten aan te kunnen schaffen.

De Google Pixel 32GB Black is zoals gezegd op voorraad. De prijs van het toestel ligt op 799 euro en je kunt hem ook in combinatie met een abonnement afnemen. Voor een overzicht van specificaties, raadpleeg de Pixel pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel