Google brengt nieuwe commercials uit voor Pixel smartphones

Voor de Pixel en Pixel XL heeft Google een aantal nieuwe video-commercials gemaakt. Deze zijn vanaf nu te vinden op het web. De video’s zijn in dezelfde stijl gemaakt als de aankondigings-video voor het MadeByGoogle-event, op 4 oktober. De video’s hebben ook slogans  meegekregen.

Google Pixel commercials

Google presenteerde begin oktober op het MadeByGoogle-event verschillende nieuwe producten. Hierbij zagen we ook twee nieuwe smartphones; de Pixel en Pixel XL. Hoewel een definitieve datum voor de Nederlandse markt nog steeds niet bekend is, worden we wel alvast lekker gemaakt met nieuwe video’s. Google heeft namelijk twee reclamefilmpjes gemaakt en online gezet.

Slogans

In het ene filmpje wordt de slogan “#Pixel: Crush by you, Phone by Google” gebruikt. Het andere filmpje heeft de slogan “#Pixel: Together by you, Phone by Google” meegekregen. Dit doet denken aan de eerdere slogan die Google voor Android bedacht; Be Together, Not the Same. Je kunt allebei de video’s hieronder bekijken.

In een eerdere video kon je al de nieuwe Pixel-smartphones bewonderen.

Meer informatie

Wil je alles weten over de nieuwe Pixel-toestellen? Dan kan je terecht via onderstaande buttons op de Pixel- en Pixel XL-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel