Verkoop Pixel smartphones boven verwachting, levertijd loopt op

De verkoop van Google’s nieuwe smartphone Pixel en Pixel XL verloopt beter dan Google initieel had gedacht. Hoewel het toestel bij ons nog niet verkrijgbaar is, lopen in andere landen de levertijden op van de twee Pixel smartphones.

Langer wachten op Pixel

Vorige week startte de levering van de Pixel en Pixel XL in de Verenigde Staten. Nu lijkt Google bij diverse kopers de leveringsdatum niet te gaan halen. Bij veel klanten is zelfs het geld nog niet afgeschreven in afwachting van een nieuwe partij Pixel telefoons. Het bedrijf zou de initiële vraag naar de smartphones hebben onderschat waardoor de levertijden nu oplopen. In een statement aan 9to5Google laat Google het volgende weten;

“We’re thrilled to see the excitement for our new Pixel phones, and frankly pre-order demand has exceeded our expectations. We’re working to restock our inventory as soon as possible.”

Google Pixel White

De nieuwe leverdatum van de Pixel telefoons zou nu midden november zijn. Het is echter nog te vroeg om te kunnen zeggen dat de Pixel telefoons een succes voor Google zijn. Of de voorraad problemen ook invloed hebben op de verkoop in andere, nieuwe landen is niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel