Google Duo v21 brengt kleine en verborgen verbeteringen

Een nieuwe versie van Google Duo brengt een aantal kleine verbeteringen maar ook onder de motorkap zijn er veranderingen te vinden. Mogelijk krijgt Duo een Voicemail-achtige functionaliteit voor video en audio berichten.

Google Duo v21

Versie 21 van Google Duo is een relatief kleine update waarbij één uiterlijke verandering opvalt. Zo is de indicatie van een gemiste oproep nu onder een contactpersoon te vinden. Hierbij wordt ook duidelijk getoond hoe laat deze persoon heeft gebeld. Maar onder de motorkap van Google Duo gebeuren meer zaken zo weet Androidpolice te vertellen in een teardown van het installatiebestand.

Google Duo v21

In eerdere versies werden al opties gevonden voor kleureffecten en witbalans maar in v21 komen daar nog een aantal camera instellingen bij. Zo zijn er hints te vinden voor aanpassingen in helderheid, contrast en verzadiging. Daarnaast is een knop opgenomen voor video processing waarmee schijnbaar alle drie de opties worden ingeschakeld.

In versie 21 zijn ook weer hints te vinden voor een voicemail functionaliteit, gebruikers kunnen korte geluids- of videofragmenten versturen naar een contactpersoon als deze de oproep niet kan beantwoorden. Belangrijk detail is dat de voicemailberichten niet onbeperkt houdbaar zijn. De kleine update voor Google Duo is nu beschikbaar in de Play Store, wanneer we de verborgen functies kunnen verwachten is nog niet duidelijk.

Google Duo
Google Duo
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel