Google Duo v12 uitgebracht; verbergt automatisch icoontjes; databesparing op komst

Google heeft een kleine, maar nuttige update uitgebracht voor haar videobel-app Duo. Vanaf nu kun je in Google Duo v12 verschillende nieuwe functies gebruiken. Denk aan het besparen van data tijdens een oproep en verbeteringen tijdens het videobellen.

Google Duo v12

Versie 12 van Google Duo is uitgebracht door Google. De applicatie is in verschillende opzichten verbeterd. Vanaf nu worden automatisch de icoontjes tijdens het videobellen verborgen. Zo hou je meer ruimte over voor het beeld van je gesprekspartner. Het gaat in totaal om drie icoontjes; ophangen, audio dempen en schakelen tussen camera voor- en achterzijde. De icoontjes duiken weer op als je het scherm kort aantikt.

Google Duo v12

In de code van de nieuwe versie van Google Duo hebben de collega’s van Android Police nog een aantal ontdekkingen gedaan. Voor het voeren van audiogesprekken komt er binnenkort een databespaar-modus beschikbaar waardoor je dus minder data kunt gebruiken. Deze functie is bijvoorbeeld ook al beschikbaar in WhatsApp. Ook wordt het mogelijk om notificaties in te stellen wanneer er updates zijn over contacten en functies.

Google Duo v12 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. De update wordt gefaseerd uitgerold voor Android.

Google Duo
Google Duo
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel