Google Duo laat je vanaf nu Screen Share gebruiken om scherm te delen

Een handige toevoeging is er voor Google Duo. De videobel-app van Google is uitgebreid met de mogelijkheid om je scherm te delen met je contactpersoon.

Screen Share in Google Duo

Door het Coronavirus is de populariteit van Google Duo ook flink gestegen. Videobellen is met de applicatie van Google kinderlijk eenvoudig en ook nog eens erg handig en fijn. Met Google Duo kun je niet alleen met één iemand anders een gesprek voeren, maar zelf nog andere familieleden of vrienden toevoegen.

Om Google Duo nog beter te maken, wordt een nieuwe feature toegevoegd. Gebruikers kunnen het scherm van hun telefoon delen met de ander. Volgens Google om samen door foto’s en video’s te bladeren, of om activiteiten te plannen. De Screen Share functie kan ook handig zijn voor het geven van uitleg, bijvoorbeeld omdat je opa of oma even er niet uitkomt met zijn of haar smartphone.

Google heeft de nieuwe feature aangekondigd, maar het kan even duren voordat deze bij iedereen beschikbaar is. Hier kan Google kennende enige tijd overheen gaan.

Google Meet
Google Meet
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel