Google Duo krijgt nieuw contactscherm en tekenmodus

Google rolt een nieuwe update uit voor videobel-app Google Duo. Hierbij wordt de applicatie voorzien van een nieuw contactscherm, krijg je meer opties en kun je tijdens het videobellen zelfs tekenen.

Google Duo met tekenmodus

Er wordt een update uitgerold voor videobel-app Google Duo. Gebruikers krijgen bij een video-oproep nu een nieuw scherm te zien. Tevens krijg je bij het bellen naar iemand een ander scherm te zien. Je kon voorheen via een tabblad kiezen voor een video- of audio-oproep. Voortaan kies je een videogesprek of audiogesprek als je de contactpersoon hebt gekozen.

Google Duo contactscherm

Je kunt aan de ander ook een bericht achterlaten. Hierbij kun je ook een audiobericht achterlaten bij de ander. Bij videoboodschappen kun je voortaan meer tools gebruiken. Denk aan een tekenmodus waarbij je tekeningen kunt maken met verschillende kleuren en effecten. Tevens is het ook mogelijk om een getypte tekst achter te laten.

Google Duo Tekenmodus

Google Duo krijgt de update vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat deze functionaliteit bij iedere gebruiker beschikbaar is.

Google Meet
Google Meet
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel