OnePlus gaat Google Duo integreren in OxygenOS: zo werkt het

OnePlus heeft bekend gemaakt dat het videobeldienst Google Duo diep gaat integreren in haar OxygenOS. De link naar Google Duo zullen we tegenkomen in de contacten-app en de uitrol is inmiddels begonnen.

Google Duo in OnePlus-contacten

Google Duo is de videobeldienst van Google. OnePlus heeft nu bekend gemaakt dat deze dienst geïntegreerd zal worden in de eigen apps van OnePlus. Vanuit de bel- en berichten-app op de toestellen van de Chinese fabrikant, kan direct gebeld worden met iemand anders via Google Duo. De dienst zou volgens een vragenlijst van de fabrikant omschreven worden als een dienst met de beste geluidskwaliteit.

Google Duo OnePlus

OnePlus zal Google Duo integreren in de belhistorie, contacten en in de dialer. Gemiste en gepleegde oproepen worden dus ook zichtbaar in de app met je belgeschiedenis. Contacten die Google Duo niet gebruiken, kunnen deze vanuit de contacten-app direct uitgenodigd worden. Uiteraard blijft het mogelijk om te videobellen zoals de providers deze aanbieden, mocht iemand dat nog gebruiken ;-).

OnePlus Google Duo integratie

De Google Duo-integratie in OnePlus toestellen wordt als eerst beschikbaar gesteld voor de OnePlus 6 en 6T. In de stabiele versies is de functie geïntegreerd in OxygenOS 9.0.12 voor de 6T en OxygenOS 9.0.4 voor de OnePlus 6, 5T en 5. Uiteindelijk zullen de OnePlus 3 en 3T de Google Duo-integratie ook krijgen met de update naar Android Pie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel