OnePlus wil community nieuwe functie voor OxygenOS laten bedenken

Graag bezig met het bedenken van nieuwe dingen, dan kan deze nieuwe uitdaging van OnePlus interessant voor je zijn. De fabrikant laat fans en andere leden uit de community een functie ontwerpen, die we dan terug kunnen gaan zien in het OxygenOS, de skin van OnePlus-toestellen.

OnePlus: zelf functie ontwerpen

OnePlus staat erom bekend dat het graag de mening van haar fans en gebruikers wil horen. Hiervoor maakt de Chinese fabrikant gebruik van haar eigen community die erg actief is. Een nieuwe challenge is nu gestart waarbij de fans van OnePlus hun creativiteit kunnen uiten. OnePlus begint namelijk de Product Manager-uitdaging waarbij je als gebruiker een nieuwe functie kunt bedenken voor in OxygenOS, de skin over Android. Je hoeft hiervoor geen technische kennis te hebben of kunnen programmeren.

OnePlus 6 notificaties

Tot 22 februari 2019 kun je je ideeën, concepten en vernieuwingen inzendingen via het OnePlus forum delen. Het beste idee wordt opgepakt door het software-team van OnePlus en je wordt betrokken bij de lancering van een nieuwe smartphone met daarbij de nieuwe functie natuurlijk. Verschillende functies die nu al in OxygenOS zitten, zijn voortgekomen uit ideeën van de community, denk aan de Gaming Mode en verschillende andere functies.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel