OnePlus 7 renders tonen uitschuifbare camera-slider

Van het weekend verscheen de eerste foto van de vermoedelijke nieuwe OnePlus 7. Met een nieuwe render krijgen we een beter beeld van de nieuwe smartphone.

OnePlus met camera-slider

De OnePlus 7 zal de huidige OnePlus 6T opvolgen. In de komende weken/maanden zullen we meer over de smartphone te horen krijgen, maar de geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Van het weekend verscheen een foto van het nieuwe toestel.

Op de foto was te zien dat de smartphone geen notch krijgt, maar ook geen opening voor de camera in het scherm. Waar zit de camera dan wel? We suggereerde toen al dat deze uit de bovenkant van de smartphone kan komen. Een soortgelijke optie lijkt nu gekozen te zijn door OnePlus.

OnePlus 7 render

Een bron die doorgaans wel aardig in de richting zit met zijn concepten heeft een nieuwe foto gedeeld van hoe de smartphone er mogelijk uit komt te zien. Hierop zien we een camera-slider die vanaf de achterkant opengeschoven kan worden. Of het toestel er definitief zo uit komt te zien, is nog niet bevestigd, maar de kans is zeker aanwezig. Xiaomi heeft bijvoorbeeld een vergelijkbaar design met de Mi Mix 3. Daarnaast is ook de Oppo Find X, van hetzelfde moederbedrijf, een voorbeeld van een vergelijkbaar ontwerp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel