‘OnePlus 7 of 5G-editie duikt op in presentatie van OnePlus’

Tijdens een besloten presentatie van fabrikant OnePlus, is een nog niet aangekondigd toestel te zien. Mogelijk gaat het hier om de nieuwe 5G-smartphone van de Chinese fabrikant, of misschien wel de OnePlus 7.

OnePlus, welk toestel is dit?

Een doorgaans goed geïnformeerde bron in de telecomwereld heeft een foto van een bron ontvangen waarin een presentatie van OnePlus te zien is. Op de foto is een onbekend toestel te zien, samen met Pete Lau, de CEO van OnePlus. Wat opvalt is de grote cirkel rondom de camera, die aan de achterkant van de telefoon te zien is.

OnePlus smartphone presentatie

De vraag is nu, welk toestel zien we hier. Er gaan berichten over een 5G-smartphone van OnePlus, maar het kan ook goed zijn dat we hier de OnePlus 7 zien. Deze wordt ergens volgend jaar pas verwacht. Het is ook niet duidelijk of dat dit een bewuste zet is van OnePlus, waarbij de foto ‘stiekem’ gemaakt is, of dat een OnePlus-medewerker zijn baan nu kwijt is. Het is goed mogelijk dat we hier een prototype zien van de nieuwe smartphone, of al een aardig realistisch beeld.

Zodra er meer bekend is over de OnePlus-smartphone, dan zullen we je uiteraard op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel