Verkopen van OnePlus 6T liggen 249% hoger dan bij OnePlus 6

OnePlus doet erg goede zaken met de OnePlus 6T. Als we de berichten van de CEO van OnePlus mogen geloven, overstijgt de OnePlus 6T de verkoop van de ‘6’. 

OnePlus 6T boert goed

Doorgaans laat OnePlus weinig los over de verkopen van smartphones. Soms hoor je berichten over dat het goed gaat met de verkopen, maar veel meer hoor je doorgaans niet. Pete Lau, CEO van OnePlus heeft nu wat meer informatie gegeven over de 6T verkopen. Deze gaan namelijk prima.

OnePlus 6T vingerafdrukscanner

De OnePlus 6T zou 249 procent meer verkopen dan de OnePlus 6. Hoeveel eenheden er van het toestel zijn verkocht, is niet bekend gemaakt, maar het toestel zou het dus beduidend beter doen dan zijn voorganger. De 6T is een kleine upgrade ten opzichte van de 6. Er is een kleine druppel-notch en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Een 3,5 millimeter aansluiting moet wel gemist worden.

Een reden voor de enorme stijging is niet helemaal duidelijk. Wel lijkt er voor de Amerikaanse markt een reden te zijn, dat T-Mobile in de Verenigde Staten het toestel aanbiedt, dat is voor het eerst voor OnePlus. Wij zijn ook positief over de OnePlus 6T, dat lees je allemaal terug in de OnePlus 6T review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel