OnePlus 6T McLaren Edition aangekondigd: 10GB RAM en snel opladen

OnePlus heeft vandaag haar samenwerking met McLaren werkelijkheid gemaakt. De OnePlus 6T McLaren edition is officieel aangekondigd. Het meest interessante is de 10GB aan RAM-geheugen. De details zetten we op een rij.

OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlus en McLaren hebben samen hun eerste smartphone aangekondigd, waarbij het startschot is gegeven voor een samenwerking. Het gaat om de OnePlus 6T McLaren Edition die een achterkant heeft van glas met een patroon van koolstofvezel; hetzelfde materiaal als bij de raceauto’s van McLaren. Daarbij is er de Papaya oranje kleur die we terugzien aan de randen van het toestel, die naar boven vervaagt naar zwart. OnePlus brengt deze oranje kleur ook terug naar de oplader.

OnePlus 6T McLaren Edition

Aan de achterzijde van de McLaren Edition is ook een subtiel McLaren Speedmark-logo te vinden. Deze wordt belicht als er licht op het toestel valt. Ook de doos is voorzien van verschillende McLaren-elementen zoals het Speedmark-logo dat vervaardigd is uit carbon fiber. Tevens is de software van de OnePlus 6T McLaren Edition in sportieve stijl. Er zijn verschillende exclusieve software-animaties in de stijl van McLaren.

OnePlus 6T McLaren Edition

Qua specificaties zijn er nauwelijks verschillen. Toch zijn er wel een aantal; denk bijvoorbeeld aan de 10GB aan werkgeheugen. Is dat echt nodig? Ik vraag het me af, maar je weet nu zeker dat je niet meer hoeft te wachten totdat een taak uitgevoerd wordt. In ons informatieve artikel over RAM-geheugen lees je er meer over.

OnePlus 6T McLaren Edition verkooppakket

Warp Charge 30

De OnePlus 6T in deze editie heeft ook de ondersteuning voor Warp Charge 30. Hoe dit precies werkt, vertelt OnePlus niet. Wel zegt het bedrijf dat je met deze technologie je toestel in 20 minuten op moet kunnen laden, waarbij je voldoende capaciteit hebt om de dag door te komen. Dit betekent overigens niet dat hij ook 100% opgeladen is. Zowel in het toestel als in de oplader zitten Integrated Circuits die zorgen dat er 30 watt aan energie door het toestel stroomt, zonder dat dit zorgt voor vertragingen of opwarming van de 6T.

Verkrijgbaarheid

OnePlus brengt de OnePlus 6T McLaren Edition ook uit in Nederland. Je kunt het toestel vanaf 13 december om 10:00 uur bestellen bij Belsimpel. Het toestel kost 709 euro. Van 13:00 uur tot 18:00 uur kun je op die dag de smartphone bij de Belsimpel winkel in Rotterdam bekijken en direct bestellen. Je hebt hem dan nog deze week in huis.

Leestip: OnePlus 6T review: bouwt verder op eerder succes

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel