OnePlus 6T in Thunder Purple-kleur nu te koop in Nederland

OnePlus heeft een nieuwe kleur in gelimiteerde oplage uitgebracht van de OnePlus 6T. De smartphone is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar in het gave Thunder Purple. De kleur geeft een andere dimensie aan het toestel.

OnePlus 6T: Thunder Purple

Onlangs presenteerde OnePlus de nieuwe OnePlus 6T in de kleur Thunder Purple. Deze kleur geeft een andere dimensie aan het toestel; geïnspireerd op een onweersbui op een zomernacht. De fabrikant heeft er werk van gemaakt, want naar mijn mening mag het eindresultaat er zeker zijn. De kleur toont een gradiënt van zwart naar paars met matglas en de ‘S’-curve.

OnePlus 6T Thunder Purple

De OnePlus 6T in de Thunder Purple kleur is standaard voorzien van 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Daarbij heeft het ook alle andere specificaties als de 6T in andere kleuren. Denk aan het 6,4 inch Full-HD+ AMOLED-beeldscherm, de vingerafdrukscanner onder het scherm en de 20MP+16MP dual-camera. Standaard draait de 6T op Android 9 Pie.

Mocht je een Thunder Purple-kleur van de OnePlus 6T willen bemachtigen, wees er dan op tijd bij. Deze kleur verschijnt als gelimiteerde oplage. Hij is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 589 euro bij Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel