OnePlus 6T in gaaf Thunder Purple komt naar Nederland

OnePlus heeft zojuist bekend gemaakt dat de nieuwe OnePlus 6T uitgebracht wordt in een nieuwe kleur. De kleur Thunder Purple is een gave kleur, die ook in Nederland gevoerd zal worden.

OnePlus 6T in Thunder Purple

Korte tijd geleden dook het nieuws op over een nieuwe kleur voor de OnePlus 6T; Thunder Purple. Dit nieuws wordt nu bevestigd door de Chinese fabrikant. Het bedrijf zal de OnePlus 6T vanaf 15 november uitbrengen in deze kleur, en deze zal ook verkocht worden in Nederland. Ook in andere landen in Europa en in Noord-Amerika wordt de smartphone uitgebracht.

OnePlus 6T Thunder Purple

OnePlus omschrijft de kleur als volgt; een gradiënt vervaagt van zwart naar paars. Het betreft matglas waarbij de ‘S’-curve over de achterkant raast en daarmee de diepte van de kleur benadrukt. Het is als een onweersbui op een zomernacht, zo omschrijft Pete Lau, CEO van OnePlus de Thunder Purple kleur van de OnePlus 6T.

Vanaf 15 november is deze kleur voor de OnePlus 6T beschikbaar. Het gaat om een gelimiteerde oplage waarbij je alleen de variant met 8GB RAM/128GB opslagruimte kunt kiezen. De prijs ligt op 589 euro en je kunt hem bestellen bij Belsimpel. De verkoop start spoedig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel