Oppo komt met RX17 Neo naar Nederland, look-a-like van OnePlus 6T

Oppo, het dochterbedrijf van hetzelfde bedrijf als OnePlus, brengt de Oppo RX17 Neo uit in Nederland. Dit heeft de Chinese fabrikant bevestigd. De smartphone heeft veel eigenschappen van de OnePlus 6T.

Oppo RX17 Neo naar Nederland

Het Chinese Oppo is sinds enige tijd te koop in Nederland. De fabrikant heeft naast de dure Oppo Find X met uitschuifbare camera ook nog een aantal wat goedkopere devices uitgebracht. Daar komt binnenkort nog een toestel bij; de Oppo RX17 Neo. Deze smartphone doet erg denken aan de OnePlus 6T, die eind oktober werd aangekondigd.

Oppo en OnePlus behoren tot hetzelfde moederbedrijf. De OnePlus 6T is bijvoorbeeld ook weer een afgeleide van een toestel van Oppo. De Oppo R17 is een high-end model, deze Oppo RX17 Neo wordt geplaatst in het mid-end segment. Toch is er wel een dual-camera en vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm.

Oppo RX17 Neo

Aan boord van de Oppo RX17 Neo vinden we een Snapdragon 660 octa-core processor, aangevuld met 4GB aan RAM-geheugen. De interne opslagruimte is met 128GB flink te noemen. Voorop is een 6,41 inch OLED-beeldscherm geplaatst met een notch. Er is een 3600 mAh accu en ook een 3,5 mm aansluiting is aanwezig. De smartphone wordt geleverd met een Micro-USB poort en Android 8.1 Oreo. Hier overheen vinden we de ColorOS skin.

Het toestel wordt in de eerste helft van november uitgebracht voor een bedrag van 349 euro. Je kunt het toestel nu al pre-orderen bij Belsimpel. Het toestel is er in het blauw en rood.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel